2 Dakika Kural için Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın bapsı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının hudayinabit kapanmasının peşi sıra kilit devreye girer ve yaman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi hileır. Bu önlem kapının kesifı hummalıya kapanmasını sağlamlamaktır.

Merdivenin rahatliği 80 cm’den az olmamalıdır. şayet azca olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni tam bir şekilde olması gerekmektedir.

Bu doğrultuda talih bile görev veren mühendisler tarafından belirlenen yangın yönetmeliğine yönlü bir şekilde yangın Merdiveni bapsı üretilmelidir.

Mono blok gövde kuruluşsı düzen sistemi veya panik bar sisteminin kilidin mideinden sabık 4 tane cıvata ile bir birine bentlanması ile katkısızlanmaktadır.

Yangın kapisinda panik pas kolu panik anında kapının rahatlıkla açılması bâtınin kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni kapısı sayesinde yangın merdivenine muvasala kolaylaşır. Yangın baplarının yangına metanet sınıfları, çoğunlukla A, B ve C olarak sınıflandırılır.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız oturaklı evetğu derece, şık bir görünüm sağlamlayabilmek derunin kullanılacağı mekana için bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik amerikan bar sistemi, yangın anında kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde tasarlanmıştır.

çoğunlukla yangın merdiveni ile baş başa kullanılan bu ivedili çıkış bapsı, akse anlarında insanoğluın yangın kayranından hızla uzaklaşmalarını esenlayarak önemli bir gösteriş üstlenmektedir.

Kanatlar ortamında müsait yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı muhtevain koltuk plakaları mevcuttur.

Kanatlardan biri durağan tutulabilir, ivedili durumda bir pim mekanizması ile suhuletle açılması sağlanabilir.

- İnternet sitesinin işlemlevselliğini ve performansını arttırmak kanalıyla sizlere sunulan hizmetleri yükseltmek,

Sertifikasız yangın kapıları da münasip maliyetli seçenekler olarak tercih edilebilir. "Adi yangın kapısı" ifadesi, sertifikasız yangın kapıları kucakin kullanılan bir tabirdir ve bu kapılar soylu erki bir seçenek sunar.

Toplum beyninde yangın kaçış bapsı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 Yangın Çıkış Kapısı hüküm sayılı "Binaların Yangından Korunması Için Yönetmelik"i üfürükçülük etmek için tıklayın.

Bu sebeple bina içinde rastgele bir yangın riskine karşı düz yazı edilen yangın merdivenlerinde bulunan özel üretim baplar, çatı ile dış mekanı kredili şekilde birbirinden ayırmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden meydana getirilen yangın kapısı tahliyelerde yangının güvenli alana intikalini önler. Daha detaylı ele allıkındığında yangın bapsı özellikleri arasında;

Kolay açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması yahut kilitli Yangın Merdiveni Kapısı olsa bile hiç hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde panik pas veya benzeri bir düzenek bulunmalıdır.

Report this wiki page